SLASKA - kuchnia staropolska (80 g)
Przyprawa "Slaska" doskonale nadaje sie do zawiesistych zup, ciemnych sosow, mies (gotowanych, smazonych, pieczonych), drobiu, a takze potraw macznych (pyzy, kluski slaskie itp.). Opracowana wedlug tradycyjnej receptury zawiera w swoim skladzie ziola bogate w witaminy i mikroelementy niezbedne do prawidlowego funkcjonowania organizmu. Reguluje przemiane materii, wspomaga prace ukladu trawiennego, przyspiesza spalanie tluszczu.
Wedlug Lecha Tkaczyka - autora ksiazki "Dieta funkcjonalna. Samoleczenie ziolami w kuchni" - przyprawa "Slaska" nalezy do grupy mieszanek dobrej przemiany materii i radosci zycia, a wiec ma doskonaly wplyw na nasze zdrowie. Nie zawiera konserwantow.
Sklad: sol, cebula, pieprz ziolowy, boze drzewko, bazylia, jalowiec, werbena, imbir, kminek, szalwia, lubczyk, czosnek, kardamon, cynamon, mieta, czaber.
To wyjatkowo korzysty zakup: wysmienita przyprawa w wyjatkowo duzej ilosci (standardowe opakowania zawieraja 7-10 g)
<< Home